Oproep aan nabestaanden MH17

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Phaedra Werkhoven wil graag in contact komen met nabestaanden van de MH17 ramp vanwege het schrijven van een boek. Ik heb haar aangeboden om dit via mijn website te doen. Hieronder volgt haar oproep.

Voor mijn roman die volgend jaar mei bij uitgeverij Hollands Diep gaat verschijnen zou ik graag willen spreken met nabestaanden van de slachtoffers van MH17. MH17 speelt namelijk een grote rol in mijn boek. Het is voor mij amper voor te stellen hoe u zich moet voelen. Daarom hoop ik dat er nabestaanden zijn die mij hun verhaal willen vertellen, zodat ik ook wat uw kant van het verhaal betreft het dichts bij de waarheid en werkelijkheid kom. Ik vind de MH17 en de nasleep ervan te belangrijk en groot en wil met dit boek een historische roman maken zodat inzichtelijk wordt wat voor effect de ramp heeft gehad in uw levens, maar ook in die van vele politici. Wilt u uw verhaal delen? Mail of bel mij phaedrajana@gmail.com Phaedra Werkhoven 0641849470

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a comment

Your email address will not be published.


*